Hemlig bröllopstårta

Anledningen till att jag verkligen ville vänta med att lägga upp bilder på helgens andra stora tårta är för att den varit hemlig för alla utom brudparet som skulle överraska med att gifta sig på sin dotters dop (tårtan till Melina). Det var så kul att få göra ytterligare en bröllopstårta och lite extra spännande när ingen visste om det.
 
Det önskades en vit tvåvåningstårta med pärlmönster i silver. Ett par ringar, namnen och blommor i blå och rosa. De ville inte ha rosor som ju är det vanligaste så fick lura ut något annat. Hade ingen aning om vad jag skulle göra och testade lite olika varianter. Blev tillslut en blandning av fantasiblommor i rosa och blå, blev bättre än jag trodde det skulle bli.
Ringarna gjorde jag i sugarpaste som jag sedan penslade med ätbar silverfärg. Satinbanden fick pryda kanterna även på denna tårtan.
 
Innehållet är ljusa bottnar med rårörda hallon och vit chokladfluff med extra riven vit choklad i. Spacklad med en blandning utav enkel smörkräm och vit chokladsmörkräm. Täckt med marsipan och sugarpaste. Dekorationer i sugarpaste.
 
 
Grattis Mari och Robert!
 
Visa fler inlägg