Tårta och cupcakes till Karin och Gunnar

Hejsan!
 
Jag försöker ha lite semester så därför är det lite tyst här inne just nu. Men för ett par helger sen gifte sig Karin och Gunnar som jag hunnit träffa  lite på provsmakning och annat innan beställningen skulle levereras, alltid extra kul när man "lär känna" sina kunder lite mer än vanligt.
 
De ville ha en tårta som de kunde skära i och resten av gästerna skulle få varsin cupcake i samma stil. Det skulle vara en ganska stilren design med bara lavendel/lila och vitt som färg. Som dekoration skulle det vara vita blommor och handmålade lila hjärtan som även fanns med på en del av deras dekoration till brölllopet.

De hade själv byggt ihop en ställning till tårtan och cupcakesen (ej den på bilden) som jag tror blev jättefin. När de hämtade allt dagen innan bröllopet så var bruden så glad att hon grät. Det gör mig så fruktansvärt glad att jag kan få vara med på ett hörn när alla dessa par ska fira sin stora dag. De hörde även av sig efteråt och berättade att tårtan smakade otroligt gott också och det är en sak jag lägger stor vikt vid. Om man får en tårta som ser bra ut men inte smakar gott så är det ett misslyckande för mig.
 
 
Stort lycka till med ert äktenskap Karin och Gunnar!
 
 
Innehållet är ljusa bottnar, blåbärsmousse, lemon curd och vit chokladfluff. Spacklad med vit chokladsmörkräm och täckt med marsipan.
 
Cupcakesen har samma innehåll förutom smörkrämen.
 
Dekorationer i sugarpaste och gumpaste.
 
 
 
 
#1 - - Angelika Lunnari:

Hej, vad använder du när du färgar marsipanen? Tycker du att marsipanen svettas mer än sp?

Svar: Hej! Jag använder pastafärger när jag färgar marsipan och sockerpasta. Jag tror inte det spelar någon roll vad man klär tårtan i, är det fuktigt så kommer den svettas oavsett. Men jag täcker alltid mina tårtor i marsipan pga smaken =)
Sara